Artiklar

Jag som driver livsstilsbutiken Artiklar heter Erica Nilsson. Tidigare har jag varit verksam inom klädbranschen med uppdrag för flera danska och svenska märken.

Det var lite av en dröm som gick i uppfyllelse när lokalen på Fleminggatan 65 blev ledig våren 2008. Storlek, läge och prislapp var som klippta och skurna för att passa idén om en butik där mode och olika vackra ting kunde samsas om utrymmet. Allt noga utvalt av mig personligen. Tillsammans med min familj genomfördes en omfattande renovering och förvandling till inte bara en ny butik utan även till en plats för inspiration i allmänhet.

Kunderna gillade vad de såg vilket självklart gav oss råg i ryggen att fortsätta satsa fullt ut. 2015 har det gått sju år sedan butiken öppnade och vi kände att det var dags att ta nästa steg i utvecklingen. Att hela tiden vara nyfikna och söka efter passande märken och produkter är vår vardag, men nu vill vi göra mer och därför lanserar vi bland annat en egen webshop.  

Fler spännande nyheter kommer att presenteras framöver. Följ oss gärna här på sajten och via sociala medier. Du kan även lista dig som mottagare av vårt nyhetsbrev.

Hör av dig med dina frågor, synpunkter och önskemål!


Kontakta oss
ARTIKLAR sthlm AB   
Fleminggatan 65  
112 32 Stockholm  
Tel 08-652 93 35  
Mail butiken@artiklar.se

Öppettider
Vardagar 11.00-18.00
Lördagar 11.00-16.00
Söndagar 12.00-15.00